Derfor bør du gå til babyrytmik

Derfor bør du gå til babyrytmik

Vores elskelige børn fortjener den bedste start på livet. Som nybagt forældre er der mange vigtige valg, som vi skal træffe for den lille nye. Der skal vælges den rigtige tremmeseng, legetøj, underholdning og meget mere. En af de vigtigste ting ved de første måneder i barnets liv er, at få stimuleret alle barnets sanser. Når små børn udvikler sig lærer de om deres egen krop gennem bevægelse, og det er netop dette der kommer i fokus, når du går til babyrytmik. Babyrytmik fokuserer på samvær, kropsbevidsthed og masser af sjov for dig og din lille nye. Vil du gerne vide mere om babyrytmik? Så læs med her. 

Hvad er babyrytmik?

Babyrytmik er en samling af aktiviteter, hvor der fokuseres på barnets sanser og motorik gennem bevægelse, dans og lege. Babyrytmik omfatter mange forskellige aktiviteter, hvor bevægelighed sættes i fokus. Der vil være en instruktør som hjælper dig og dit barn gennem et nøje udvalgt program af eksperimenterende sjove aktiviteter, der er med til at udvikle barnets kropsbevidsthed. Det kan for eksempel være små danse til spændende musik, bevægelseslege eller lege med små bolde. Alle aktiviteter er nøje udvalgt med den motoriske udvikling i fokus, men hovedsageligt handler babyrytmik om kvalitetstid og samvær med dig og barnet. Det vigtigste er at skabe gode minder, grine og have det sjovt til dans og musik. 

Hvorfor er motorikken vigtig?

I de første måneder af et barns liv, så er den motoriske udvikling på højtryk. Det er i disse tider at barnet lærer om sin egen kropsbevidsthed. Motorikken stimuleres konstant når barnet sanser gennem bevægelse. Det sker naturligt når de triller, hopper eller kravler hen over gulvet, men du kan som forældre være med til at udvikle barnets motoriske færdigheder gennem særligt aktiviteter. Det er her babyrytmik kommer ind i billedet. Vi kan give motorikken og kropsbevidstheden et ordentlig boost ved at indgå i aktiviteter med vores barn, hvor de gennem sjov og leg faktisk lærer en hel masse om deres egen krop. Noget så hyggeligt og simpelt som en svingom til en god sang kan gøre utrolig meget for barnets udvikling. 

Meld dig på et hold og kom i gang med babyrytmik

Babyrytmik er til for alle. Det er uanset om du er far, mor, bedsteforældre eller søskende, så kan du komme til babyrytmik med den lille. På https://pernilles-boerne-babyrytmik.dk/ kan du melde dig på hold og komme i gang med fantastisk sjov og lærerig babyrytmik. Få en ny yndlingsaktivitet på programmet, som med garanti vil blive et hit for både dig og en danseglad baby. Babyrytmik er fyldt med leg og fantasi, og det kan blive den bedste aktivitet til at styrke dit samvær med den lille. Når du går til babyrytmik så får du også gode ideer, tips og tricks til, hvordan du fortsat kan styrke barnets motorik der hjemme. Det kan være du oplever barnets store begejstring for en særlig leg eller dans, som i kan øve der hjemme i stuen på de dage, hvor i ikke går til babyrytmik.